Meld u nu aan voor de digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte van industriële trends en de nieuwste codeer- en markeeroplossingen.


U kunt de operationele efficiëntie verhogen en uw merk beschermen

Het aanpakken van vervalsing is essentieel om schade aan de reputatie van een merk te voorkomen en ter bescherming van de inkomsten en winsten van een bedrijf.Laat uw verpakkingsontwerp niet verpesten door een slechte code.

Verpakkingsontwerp en merkimago is nergens zo belangrijk als in de cosmetische en persoonlijke verzorgingsindustrie. Daarom gelooft Videojet dat de codes en markeringen op uw producten evenveel aandacht verdienen als de rest van de verpakking. Met de grootste selectie van technologieën en verbruiksartikelen, kan Videojet ervoor zorgen dat u de perfecte code print om uw verpakking te verbeteren.


Lasermarkeren: Aan regelgeving voldoen en waardevolle cosmeticamerken beschermen

Verkoop van vervalste cosmetische producten en persoonlijke verzorgingsproducten kunnen u, de legitieme fabrikant, miljarden aan verloren inkomsten per jaar kosten.

Piraterij en supply chainvervalsing kunnen leiden tot schade aan de zuur verdiende merkwaarde en vertrouwen van de consument en mogelijke aansprakelijkheid van de consument.

Lasermarkeren werkt als een afschrikmiddel doordat er hoogwaardige, permanente markeringen worden geproduceerd, zoals DataMatrix-codes. Omdat de code niet gemakkelijk kan worden verwijderd zonder het oppervlak van het product te beschadigen, richten vervalsers en andere niet-erkende partijen zich niet op dergelijke producten. Met lasermarkeren kunnen cosmetische fabrikanten de beweging van hun merk beter bijhouden, zodat de authenticiteit van het product en gecontroleerde distributie worden gegarandeerd.Vond u dit nuttige informatie?
Meld u aan en blijf op de hoogte van het laatste codeernieuws voor cosmetische producten, persoonlijke verzorgingsproducten en huishoudelijke producten

CONTACT VIDEOJET

Bel ons voor:

Informatie & Sales:
0345 - 636 513

Service & Supplies:
0345 - 636 500

Chat met een specialist

Een e-mail sturen

Volg ons op:

© 2020 Videojet Technologies, Inc.