green-initiative

Lees onze whitepaper over de nieuwste duurzame initiatieven

Duurzame initiatieven veranderen de manier waarop drankenproducenten zich gedragen. Maar is dit genoeg om duurzaam te zijn? Laten we eens kijken…

winner

We presteren maximaal!
 

Aanpasbare codeeroplossingen helpen de drankindustrie bij het beheren van promotie- en loyaliteitsprogramma’s waardoor wedstrijden en spelgebaseerde campagnes effectief uitgevoerd kunnen worden.only-constant

De enige constante is verandering!

De drankindustrie heeft de laatste jaren veel veranderingen ondergaan omdat nieuwe trends drankenproducten stimuleren nieuwe manieren te vinden om de verkoop te verhogen. In het afgelopen jaar, is de drankindustrie gegroeid met ongeveer 3%. Zoals de meeste industrieën ziet de drankindustrie een toenemende trend van gezondheids- en wellnessproducten.

Verschillende smaken, afmetingen van de fles en voedingsinformatie zorgen voor meer complexiteit voor fabrikanten van dranken met een beperkt aantal productielijnen die concurrerend moeten blijven en zich aan moeten passen aan veranderende voorkeuren van de consument.

Productwissels komen vaak voor wanneer de fabrikant aan de veranderende behoeften van de consument probeert te voldoen. Zonder sterke processen en systemen die de nauwkeurigheid van de productie waarborgen, kunnen er echter fouten optreden die kunnen leiden tot dure herbewerking of afval.

Videojet biedt softwareoplossingen die zijn ontworpen om drankfabrikanten bij het doorvoeren van duurzame verbeteringen op het gebied van beschikbaarheid en kwaliteit te helpen; twee factoren die rechtstreeks invloed hebben op de lijn-OEE (algemene effectiviteit van de apparatuur). Ontdek hoe een fabrikant 99,9% van de codeerproblemen heeft geëlimineerd na het implementeren van een Videojet-oplossing.
Doeltreffende zakverpakkingen

Innovatieve flexibele verpakkingsoplossingen voor dranken en andere vloeistoffen, maken producten eenvoudig te drinken, eenvoudig te schenken, schoon en milieuvriendelijk. Tegenwoordig zijn ze verkrijgbaar in bijna iedere vorm of grootte om de sterke punten van uw merk te benadrukken. Zoveel flexibiliteit vereist een echte codeerinnovatie.

Zie welke voordelen zakken u kunnen geven