Meld u nu aan voor de digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte van industriële trends en de nieuwste codeer- en markeeroplossingen in de drankindustrie.

Traceabilitycodes drank

Rendement, in alle stadia van de productiecyclus

Programma’s voor retourneerbare flessen zijn goed voor het milieu en kunnen besparingen opleveren voor fabrikanten. De juiste productieopstelling garandeert een soepel recyclingproces. En met behulp van de juiste inkt blijft de hechting van de code goed op de fles, maar kunt u deze wel verwijderen indien nodig. Lees meer over Videojetinkten die de efficiëntie van uw programma voor retourneerbare flessen kunnen verhogen.

Inktdeskundige Frank Xiao spreekt over de nieuwe V420- en V528-inkten

In veel landen en binnen veel drankensegmenten is het gebruik van retourneerbare glazen flessen niet een uitzondering, maar een regel. Fabrikanten die gebruik maken van retourneerbare flessen krijgen te maken met meer uitdagingen dan de meeste bedrijven in de drankindustrie – printen van datum-/lotcodes die bestand zijn tegen het vulproces, de supply chain overleven en eenvoudig verwijderd kunnen worden wanneer de flessen worden geretourneerd.

Inkten drankindustrie

Inkten ontworpen voor de drankindustrie

Videojet heeft een portfolio van meer dan 340 verschillende inkten, waardoor we de juiste partner zijn om u te helpen de juiste inkt te vinden voor uw toepassing.

In samenwerking met onze klanten heeft Videojet de V420- en V528-inkten ontwikkeld voor de uitdagende productieomstandigheden die drankenproducenten ondervinden.

De V420- en V528-inkten zorgen er voor dat de gecodeerde consumenteninformatie behalve de veeleisende omgevingen in drankenfabrieken, ook de koeling en ijsbaden waarin ze bij verkoop geplaatst worden, overleven.De juiste inkt kiezen is eenvoudig. Er is slechts 40 jaar ervaring voor nodig!

Videojet investeert aanzienlijk om de toonaangevende reeks inktsoorten te maken voor een brede variëteit aan substraten en industriële toepassingen. En we hebben het perfecte team ter ondersteuning van de veranderende behoeften van onze klanten.Vond u dit nuttige informatie?
Meld u aan en blijf op de hoogte van het laatste nieuws in de drankindustrie

CONTACT VIDEOJET

Bel ons voor:

Informatie & Sales:
0345 - 636 513

Service & Supplies:
0345 - 636 500

Chat met een specialist

Een e-mail sturen

Volg ons op:

© 2020 Videojet Technologies, Inc.