Codeer- en markeertechnologie van Videojet

De productie van dranken vormt een van de meest veeleisende productie-omgevingen, bijv. door de hoge lijnsnelheid of condensatie. Producenten dulden geen ongeplande uitvaltijd omdat de vul- en verpakkingsuitrusting bijzonder duur is. Of u nu een eenvoudige vervaldatum of meer complexe promotie- en actiecodes moet printen, Videojet heeft tal van hoge-uptimeoplossingen in huis.

 

Continuous inkjetprinters (CIJ)

Vloeistofgebaseerd en contactloos tot 5 tekstregels, lijnen, 2D-barcodes en afbeeldingen printen op diverse soorten verpakkingen via bewegende systemen.

Lasermarkeersystemen

Een straal infraroodlicht die door een aantal kleine spiegels op nauwkeurige wijze wordt bestuurd om markeringen te maken, waarbij de hitte van de straal inwerkt op het verpakkingsoppervlak.Dooscoderen (LCM)

Contactloos inkjetprinten van meerdere soorten gegevens (alfanumeriek, logo’s en barcodes) met een groot lettertype, vooral gebruikt voor secundaire verpakkingen zoals dozen.

Labelprinter Applicator (LPA)

Print variabele data op etiketten van verschillende groottes en brengt deze op allerlei verschillende verpakkingstypes aan.