Recente persberichten

Betere gebruikerservaring Wolke Thermo inkjetprinter OEM

Betere gebruikerservaring bij de Wolke Thermo inkjetprinter voor OEM ‘s

Webgebruikersinterface geoptimaliseerd met innovatieve functies die de productiviteit van track en trace markten verhogen

Leerdam – In reactie op de branchevraag naar verfijndere track en trace oplossingen voor de supply chain, heeft Wolke by Videojet een verbeterde webinterface ontwikkeld voor de m600 oem thermo inkjet (TIJ)-printer. Deze webinterface ondersteunt de OEM’s en integrators die op maat gemaakte hardware en software leveren voor deze verplichte track en trace serialisatieprojecten bij verpakkingslijnen.

De Wolke m600 oem TIJ-printer heeft een praktische constructie en een intelligent ontwerp en biedt absolute integratieveelzijdigheid in combinatie met de meest krachtige gegevensverwerking en serialisatiefuncties in de branche waardoor fabrikanten kunnen voldoen aan de wereldwijde track en trace vereisten.

Daarnaast biedt e m600 oem ultieme flexibiliteit wanneer integratie cruciaal is en heeft een oppervlak dat tot 60% kleiner is dan bij vergelijkbare TIJ-controlesystemen. Met 18 mogelijke montagerichtingen en een keuze uit vier verschillende printkopontwerpen wordt de m600 oem een natuurlijk onderdeel van de totale serialisatieoplossing van de klant.

De m600 oem is nu voorzien van verbeteringen van de webgebruikersinterface, waarmee klanten hun lijn kunnen aansturen vanaf een touchscreen, wat de productiviteit helpt te verhogen. De interface is geoptimaliseerd voor eenvoudig gebruik op alle touchscreens. Een groot en realtime afdrukvoorbeeld en snelle positieaanpassingen bieden volledige operatorflexibiliteit bij het doorvoeren van aanpassingen aan de tekst of gegevensveldplaatsen op het label.

Heidi Wright, Global Business Unit Manager van TIJ en TTO bij Videojet legt uit: “De m600 advanced is een bekende machine die de vertrouwde norm voor track en trace toepassingen over de hele wereld is geworden. We zagen een mogelijkheid om verder te bouwen op die solide basis en hebben een verbeterde webinterface geïntroduceerd voor de eindgebruiker die de productiviteit helpt te verhogen.

De m600 oem is compatibel met de nieuwste Wolke-cartridgetechnologie en stelt fabrikanten in staat om voorheen onhaalbare print- en doorvoersnelheden te realiseren, ondersteund met ultrasnelle verwerking van geserialiseerde gegevens die 20 variabele records per seconde overschrijdt, zelfs van complexe 2D DataMatrix-formaten.

Voor meer informatie over de verbeterde gebruikersinterface en andere thermo inkjetprinters. Bel 0345 636500 of bezoek www.videojet.nl

###

Over Wolke by Videojet Technologies:

Wolke by Videojet is al meer dan vijftien jaar de vertrouwde marktleider in thermo inkjet-innovatie. Sinds de lancering van het eerste onderhoudsarme printsysteem met een hoge resolutie is de productlijn van Wolke een synoniem geworden voor kwaliteit, nauwkeurigheid en veiligheid. Nu, met wereldwijd meer dan 10.000 geïnstalleerde m600-systemen, waarvan er meer dan 5000 rechtstreeks zijn geïntegreerd in track & trace-toepassingen, biedt Wolke ongeëvenaarde bekwaamheid in combinatie met de investeringsmogelijkheden en het wereldwijde ondersteunende netwerk van Videojet Technologies.

Videojet Technologies is wereldwijd marktleider op het gebied van productidentificatie en levert verschillende technologieën zoals inline printen, coderen en markeren van producten, toepassingsspecifieke vloeistoffen en diensten op het gebied van productlevenscycli. Ons doel is om met onze klanten in de verpakte consumentengoederen, farmaceutische, en industriële goederenbranches samen te werken, hun productiviteit te verhogen, hun merken te beschermen en uit te breiden, en trends en voorschriften binnen de branche voor te blijven. Dankzij onze experts op het gebied van klanttoepassingen en onze uitgebreide kennis over continuous inkjet (CIJ), thermo inkjet (TIJ), lasermarkeren, thermo transfer overprinten (TTO), dooscoderen en labelen, en wide array printen heeft Videojet wereldwijd al meer dan 325.000 printers geïnstalleerd. Ondersteuning voor klantverkoop, toepassingen, service en training wordt geboden door direct operations met meer dan 3000 teamleden in 26 landen wereldwijd. Verder omvat het Videojet-distributienetwerk meer dan 400 distributeurs en OEM’s, voor 135 landen.