Recente persberichten

Videojet Remote Service biedt expertise op afstand

De nieuwe technologie van Videojet Remote Service biedt expertise op afstand

Baanbrekende innovatie op servicegebied zorgt voor sneller herstel van uw productielijn met externe toegangsmogelijkheden, geautomatiseerde meldingen en dashboardanalyses

Leerdam, september 2016 – Videojet Technologies, een wereldwijde leider in codeer-, markeer- en printoplossingen, heeft de Remote Service voor diverse continuous inkjet (CIJ) Printers met ethernetverbinding gelanceerd. Videojet Remote Service is daarmee de eerste in de branche die externe toegang biedt aan aangewezen fabriekspersoneel of een technische expert van Videojet. Vanaf bijna elke pc kan direct contact gemaakt worden met de printer, problemen ervan opgelost worden en instellingen gewijzigd worden. Door middel van deze technologie kunnen onderhoudsafspraken die meestal worden toegeschreven aan vervelende storingen zoals onjuiste configuratie-instellingen of operators die niet genoeg kennis hebben, ervoor zorgen dat deze storingen in enkele minuten worden opgelost in plaats van de tijd die nodig is voor een bezoek ter plaatse. Bovendien houdt de technologie van Videojet Remote Service de activiteit en behoeften van de printer bij, genereert dashboards voor gegevensanalyse en verstuurt geautomatiseerde e-mailmeldingen over systeemwijzigingen, storingen of vereisten rechtstreeks naar aangewezen fabriekspersoneel.

Met de Videojet Remote Service kunnen meldingen voor eenvoudige taken als het vervangen van vloeistoffen nu automatisch via e-mailmeldingen naar productiepersoneel gestuurd worden. Door middel van internet en een veilige netwerktoegang kan ervaren personeel de dashboardfunctie gebruiken om een wijziging of storing in het systeem te onderzoeken en met een virtuele netwerkaansluiting in de printerinterface kan dit personeel op afstand toegang krijgen tot de printer en instellingen wijzigen zonder naar de productielijn te gaan. Videojet Remote Service draagt er tevens aan bij om de vaardigheden van productiepersoneel te verbeteren en beter aan printerbehoeften te kunnen voldoen. Bovendien zorgt de tool voor een betere samenwerking, eenvoudigere probleemoplossingen en snellere printerwijzigingen. Daarnaast heeft het fabriekspersoneel altijd de garantie van back-up van het Videojet Technical Support team om extra assistentie te bieden.

Zodra het systeem in het netwerk van de klant is geïntegreerd, zorgt Videojet Remote Service voor de communicatie tussen de printer en de toegewezen netwerkserver of de optionele Videojet Cloud-opslag. Als er een probleem wordt opgespoord, registreert en verzendt het systeem meteen een externe melding (elektronische melding) naar het toegewezen fabriekspersoneel. Meldingen kunnen variëren van meldingen voor te weinig vloeistof tot onderhoudsvereisten van de printer en afwijkingen in het systeem. De klant kan zelf filters instellen voor externe meldingen die via e-mail naar mobiele apparaten verstuurd kunnen worden en op het analysedashboard verschijnen. Externe meldingen kunnen ervoor zorgen dat productiepersoneel eenvoudige problemen, zoals laag inktpeil of mogelijk grotere problemen zoals gemiste printwaarschuwingen die eenvoudig opgelost kunnen worden, kan signaleren.

Videojet Remote Service is toegankelijk via webbrowsers en wordt met een ethernetkabel of draadloze adapter geïntegreerd in de fabriek van de klant. Videojet Remote Service is ontworpen met de nieuwste protocollen voor gegevensbescherming, waardoor printergegevens op het netwerk van de klant kunnen staan en alleen toegankelijk zijn voor geautoriseerd personeel. Gegevens kunnen ook opgeslagen worden op de optionele Videojet Cloud-opslag. De Videojet Cloud is ISO 27001-gecertificeerd en is goedgekeurd als Niveau 1 serviceprovider volgens de norm Payment Card Industry Data Security Standard. Er kan toegang tot de gegevens worden toegewezen aan geautoriseerd servicepersoneel en ondersteunend personeel. Deze toegang wordt geregeld door geografische locatie en standaard IT-beveiligingsprotocollen.

Aysar Ziyadeh, Business Unit Director of Global Service bij Videojet zegt hierover: “We zijn blij met deze vooruitstrevende techniek. Fabrikanten kunnen nu profiteren van een meer intuïtieve en flexibele benadering van printerbeheer met ongeëvenaard gemak en toegang in de branche. Senior Managers in productiefaciliteiten kunnen voortaan hun printers overal ter wereld controleren en wijzigingen doorvoeren door middel van een veilige internet- en netwerkverbinding. De Videojet Remote Service is een typisch voorbeeld van Videojet’s toewijding op het gebied van innovaties en partnerschap met klanten tijdens de gehele levensduur van hun apparatuur.”

Voor meer informatie over Videojet Remote Service, belt u naar 0345-636 500 of gaat u naar www.videojet.nl/remoteservice

###

Over Videojet Technologies

Videojet Technologies is wereldwijd marktleider op het gebied van productidentificatie en levert verschillende technologieën zoals inline printen, coderen en markeren van producten, toepassing specifieke vloeistoffen en productlevenscyclus-diensten. Ons doel is samenwerken met onze klanten in de verpakte consumentengoederen, farmaceutische, en industriële goederensectoren om hun productiviteit te verhogen, hun merken te beschermen en uit te breiden, en trends binnen de sector en wetgeving voor te blijven. Dankzij onze experts op het gebied van klanttoepassingen en onze uitgebreide kennis over continuous inkjet (CIJ), thermo inkjet (TIJ), lasermarkeren, thermo transfer overprinten (TTO), dooscoderen en labelen, en wide array printen heeft Videojet wereldwijd al meer dan 345.000 printers geïnstalleerd. De verkoop aan klanten, toepassingen, service en trainingen worden uitgevoerd door een team van meer dan 4.000 personen in 26 verschillende landen. Daarnaast bestaat het distributienetwerk van Videojet uit meer dan 400 distributeurs en OEM’s in 135 landen.