Recente persberichten

Videojet introduceert remote Service op Empack 2017

Videojet introduceert op de Empack Remote Service voor expertise op afstand


Leerdam, april 2017 – Videojet Technologies heeft de Remote Service voor diverse continuous inkjet (CIJ) Printers met ethernetverbinding gelanceerd. Vanaf elke pc direct kan er voortaan contact gemaakt worden met de printer, problemen ervan op afstand opgelost worden en de instellingen gewijzigd worden. Door middel van deze technologie kunnen onderhoudsafspraken die meestal worden toegeschreven aan vervelende storingen zoals onjuiste configuratie-instellingen of operators die niet genoeg kennis hebben, ervoor zorgen dat deze storingen in enkele minuten worden opgelost in plaats van de tijd die nodig is voor een bezoek ter plaatse. Bovendien houdt de technologie van Videojet Remote Service de activiteit en behoeften van de printer bij, genereert dashboards voor gegevensanalyse en verstuurt geautomatiseerde e-mailmeldingen over systeemwijzigingen, storingen of vereisten rechtstreeks naar fabriekspersoneel. Hiermee voorspelt het systeem ongeplande downtime, die hiermee vooraf al verhinderd kan worden, en waardoor enorme kosten bespaard kunnen worden.

Videojet Remote Service is ontworpen om het herstel van de productielijn te versnellen en klanten in staat te stellen problemen met de server intern goed op te lossen. Meldingen voor eenvoudige taken zoals vervangen van vloeistof kunnen nu automatisch via e-mailmeldingen naar personeel van de productielijn gestuurd worden. Door middel van internet en een veilige netwerktoegang kan ervaren personeel de dashboardfunctie gebruiken om een wijziging of storing in het systeem te onderzoeken en met een virtuele netwerkaansluiting in de printerinterface kan dit personeel op afstand toegang krijgen tot de printer en instellingen wijzigen zonder naar de productielijn te gaan. Videojet Remote Service draagt er tevens aan bij om de vaardigheden van productiepersoneel te verbeteren en beter aan printerbehoeften te kunnen voldoen. Bovendien zorgt de tool voor betere samenwerking, eenvoudigere probleemoplossing en snellere printerwijzigingen. Daarnaast heeft het fabriekspersoneel altijd de garantie van back-up van het Videojet Technical Support team om extra assistentie te bieden.

De Videojet Remote Service is live te zien tijdens de Empack op stand J316.

###

Over Videojet Technologies

Videojet Technologies is wereldwijd marktleider op het gebied van productidentificatie en levert verschillende technologieën zoals inline printen, coderen en markeren van producten, toepassing specifieke vloeistoffen en productlevenscyclus-diensten. Ons doel is samenwerken met onze klanten in de verpakte consumentengoederen, farmaceutische, en industriële goederensectoren om hun productiviteit te verhogen, hun merken te beschermen en uit te breiden, en trends binnen de sector en wetgeving voor te blijven. Dankzij onze experts op het gebied van klanttoepassingen en onze uitgebreide kennis over continuous inkjet (CIJ), thermo inkjet (TIJ), lasermarkeren, thermo transfer overprinten (TTO), dooscoderen en labelen, en wide array printen heeft Videojet wereldwijd al meer dan 345.000 printers geïnstalleerd. De verkoop aan klanten, toepassingen, service en trainingen worden uitgevoerd door een team van meer dan 4.000 personen in 26 verschillende landen. Daarnaast bestaat het distributienetwerk van Videojet uit meer dan 400 distributeurs en OEM’s in 135 landen.