Recente persberichten

Nieuw Ultra Grade Lint voor TTO

Videojet lanceert het nieuwe Ultra Grade lint voor Thermo Transfer Overprinters

TTO-lintinnovatie is ontworpen voor langer printen en betere printkwaliteit van Videojet Thermo Transfer Overprinters

Chicago, Illinois – 27 juli 2015 – Videojet Technologies Inc., wereldleider in codeer-, print- en lasermarkeerproducten, vloeistoffen en accessoires voor de productidentificatie-industrie, heeft een nieuw ‘Ultra Grade’ zwart lint voor de Videojet DataFlex® en 6X00-reeks Thermo Transfer Overprinter (TTO)-producten geïntroduceerd. Deze folieprinters zijn ideaal voor het markeren van variable informatie, zoals datum, tijd, batchcode, ingrediënten, logo’s en marketingboodschappen op flexibele-folieverpakkingen, labels of glossy kaarten.

Het nieuwe Ultra Grade zwarte lint is 1200 meter voor langere productietijden met minder lintvervangingen, wat zorgt voor een betere doorvoer van gecodeerde producten per lintrol. Dit nieuwe aanbod van Videojet levert ook betere printkwaliteit bij hoge snelheden en in omgevingen met hoge en lage temperatuur, in vergelijking met het standaard zwarte lint van Videojet. Het Ultra Grade zwarte lint is verkrijgbaar in verschillende breedtes en biedt een uitstekend contrast, weerstand tegen krassen en wrijven en hittebestendigheid voor optimale prestaties in een breed scala toepassinginstellingen.

“Het nieuwe Ultra Grade lint voor Videojet TTO-producten biedt uitstekende gevoeligheid en compatibiliteit met diverse substraten, zoals gecoat papier, metallic folie en polyfolie,” aldus Heidi Wright, Business Unit Manager, Supplies, bij Videojet. “Dit lint presteert uitstekend in een aantal flexibele verpakkingstoepassingen en is een voorbeeld van hoe Videojet zich continu richt op het leveren van producten die voldoen aan de printvereisten van producten.”

Het Ultra Grade zwarte lint is het nieuwste product in de Videojet-lijn van thermische-overdrachtlinten. Dankzij de geavanceerde rugcoat-technologie leveren alle Videojet-linten uitstekende printkwaliteit en een langere levensduur van de printkop. Deze linten zijn speciaal ontworpen voor Videojet TTO-printers die data op snacks, bakkersproducten en zoetwaren zetten, ook laten ze uitstekende prestaties voor tal van toepassingen, waaronder verse en diepvriesgroenten, vlees en gevogelte, gedroogd fruit en snoep zien.

Voor meer informatie over Videojet Ultra Grade zwart TTO-lint, neemt u contact op met 0345-636 526 of gaat u naar www.videojet.nl.

###

Over Videojet Technologies:

Videojet Technologies is wereldwijd marktleider op het gebied van productidentificatie en levert verschillende technologieën zoals inline printen, coderen en markeren van producten, toepassingsspecifieke vloeistoffen en diensten op het gebied van productlevenscycli. Ons doel is om met onze klanten in de verpakte consumentengoederen, farmaceutische, en industriële goederenbranches samen te werken, hun productiviteit te verhogen, hun merken te beschermen en uit te breiden, en trends en voorschriften binnen de branche voor te blijven. Dankzij onze experts op het gebied van klanttoepassingen en onze uitgebreide kennis over continuous inkjet (CIJ), thermo inkjet (TIJ), lasermarkeren, thermo transfer overprinten (TTO), dooscoderen en labelen, en wide array printen heeft Videojet wereldwijd al meer dan 325.000 printers geïnstalleerd. Ondersteuning voor klantverkoop, toepassingen, service en training wordt geboden door direct operations met meer dan 3000 teamleden in 26 landen wereldwijd. Verder omvat het Videojet-distributienetwerk meer dan 400 distributeurs en OEM’s, voor 135 landen.