Recente persberichten

Videojet lanceert de Lightfoot™-fiberlaseroplossing voor conserveringsoplossingen op hoge snelheid

Een innovatief systeem op maat gemaakt voor de dranksector.

CHICAGO, januari- 2021 – met meer dan 30 jaar ervaring in vooraanstaand laserontwerp, introduceert Videojet Technologies, een marktleider in codeer-, markeer-en printoplossingen, onze nieuwe Lightfoot™-conserveringsoplossing. Met deze geavanceerde laserconserveringsoplossing kunnen drankfabrikanten profiteren van zowel de standaard betrouwbaarheid van een Videojet-fiberlaser als de snelheid van dubbele Lightfoot™-markeerkoppen, zodat er aan de veeleisende productiebehoeften voldaan kan worden.

De Lightfoot™-conserveringsoplossing is speciaal ontwikkeld voor drank en is ontworpen met robuuste componenten, waaronder IP69-geclassificeerde markeerkoppen en een IP65-geclassificeerde voedingskast die zonder problemen vochtige, suikerrijke of spoelomgevingen kan weerstaan. Met twee Lightfoot™-markeerkoppen die naadloos geïntegreerd zijn met één software-besturing, kan de Videojet-conserveringsoplossing markeersnelheden bereiken van tot wel 100.000 blikken per uur.

In plaats van met veel moeite een systeem te bouwen, waarbij meerdere leveranciers en niet-compatibele componenten gebruikt worden, kunt u op Videojet vertrouwen om alles te bieden wat u nodig heeft. De Videojet Lightfoot™-conserveringsoplossing is een alles-in-één oplossing met een gesloten behuizing van topkwaliteit, zodat u kunt garanderen dat uw operators beschermd zijn tegen optische straling, terwijl een geïntegreerde dampafzuiger de operators beschermt tegen schadelijke aluminiumstof en dampen. Er kan een modulaire straalbescherming in uw transportband geplaatst worden, wat integreren op uw lijn eenvoudig maakt. Het luchtmes bij de markeerkop houdt het venster van de straaluitgang vrij van stof of vuilophoping. Met behulp van standaard industrieprotocollen kunt u verbinding maken met algemene lijnintegratie- of codebeheersystemen.

De Videojet Lightfoot™-conserveringsoplossing is een volledig uitgebreid pakket dat is ontworpen om de kwaliteit, veiligheid en betrouwbaarheid te leveren die nodig zijn voor succesvolle conserveringsoplossingen op hoge snelheid. Profiteer van inbegrepen VideojetConnect™ Remote Service die on-demand deskundige technische ondersteuning en begeleiding op afstand biedt en doorlopend gratis ondersteuning van onze proeflaboratoria mocht uw toepassing of substraat veranderen: Videojet zorgt ervoor dat uw productielijnen de ondersteuning krijgen die ze nodig hebben gedurende de levenstijd van uw printer.

Fiberlasertechnologie is een schoon, veilig alternatief voor traditionele inkjet codeeroplossing. Dankzij minimaal onderhoud en geen inkt of oplosmiddelen kunnen fabrikanten profiteren van hogere uptime. Bovendien zijn fiberlasercodes nauwkeurig en permanent. Zo kunt u altijd voldoen aan de kwaliteitseisen van de klant. Voor fabrikanten die willen moderniseren door over te stappen van producten coderen tot lasertechnologie, is de Videojet Lightfoot™-conserveringsoplossing het ideale middel.

Ga voor meer informatie over de Videojet Lightfoot™-conserveringsoplossing naar: www.videojet.nl/lightfoot-canning

Over Videojet Technologies:

Videojet Technologies is wereldwijd marktleider op het gebied van productidentificatie en levert verschillende technologieën zoals inline printen, coderen en markeren van producten, toepassingsspecifieke vloeistoffen en diensten op het gebied van productlevenscycli. Ons doel is om met producenten van verpakte consumentengoederen en farmaceutische en industriële goederen samen te werken die hun productiviteit willen vergroten, hun merken willen beschermen en de trends en regelgeving vanuit de branche voor willen blijven. Dankzij onze expertise op het gebied van klanttoepassingen en onze uitgebreide kennis van continuous inkjet (CIJ), Thermal Inkjet (TIJ), Lasermarkeren, Thermo Transfer Overprinten (TTO), dooscodering en -labeling en wide array printen, heeft Videojet wereldwijd al meer dan 400.000 printers geïnstalleerd. Onze klanten vertrouwen erop dat Videojet-producten dagelijks meer dan tien miljard producten kunnen bedrukken. Direct Operations biedt ondersteuning aan klanten voor verkoop, toepassing, service en training met wereldwijd meer dan 4000 teamleden in 26 landen. Daarnaast bestaat het distributienetwerk van Videojet uit meer dan 400 distributeurs en OEM’s in 135 landen.

Direct contact

Informatie en Verkoop Codeersystemen
0345 – 636 513

Service helpdesk
0345 – 636 500

×

Direct contact