Recente persberichten

De nieuwe Videojet 1580 + Continuous Inktjetprinter zorgt voor verbeterde prestaties door dagelijks gebruik met uitgebreide mobiele verbindingen

Levert consistente codes, verhoogde uptime en lagere Total Cost of Ownership (TCO) met geïntegreerde wifi- en mobiele verbindingen

CHICAGO, IL – March 23, 2023 – Videojet heeft meer dan 45 jaar ervaring in continuous inkjet (CIJ)-printtechnologie en is enthousiast over de lancering van de nieuwe Videojet 1580 + CIJ-printer. De Videojet 1580 + is ontworpen om verbeteringen tijdens de dagelijkse printerbediening te stimuleren en levert een consistente uptime, beoordeelt het vloeistofverbruik en biedt begeleiding om een foutloze werking te garanderen, terwijl codes, datums en andere variabele gegevens op producten en verpakkingen worden afgedrukt.

De 1580 + is ontworpen om gebruikers te helpen hun huidige en toekomstige Industrie 4.0-doelen te bereiken met ingebouwde connectiviteit. De 1580 + printer beschikt over ingebouwde wifi- en mobiele verbindingen om de IT-werkbelasting te minimaliseren, de kosten voor het aansluiten van apparatuur op een netwerk te verlagen en de mobiliteit van de printer te verbeteren. Tot de opties behoren ook de mogelijkheden om gebruikers toegang te verlenen tot de printers via ondersteunde webbrowsers op hostcomputers en geautomatiseerde probleemoplossing om fouten sneller op te lossen.

“De geïntegreerde wifi- en mobiele verbinding bieden gebruikers een gemakkelijke en veilige manier om met de 1580 + printer te communiceren”, aldus Xavier Chaveton, Business Unit Director voor Videojet. “De webserver-mogelijkheid maakt tot vijf webserversessies mogelijk voor elke printer. Als al deze factoren worden gecombineerd, heeft u een krachtige, betrouwbare en gebruiksvriendelijke printer die ideaal is voor een volledige reeks consumentenverpakkingen en industriële productielijnen.”

De Videojet 1580 + is gebaseerd op het beproefde Videojet 1580-platform en is uitgerust met Videojet OPTIMiZE-software om de printerprestaties, de bediening van de printer en de omgevingsomstandigheden te analyseren. Interactieve OPTIMiZE-tools helpen operators bij het corrigeren van printergebruikspatronen die kunnen leiden tot ongeplande downtime, de productiviteit van de lijn beïnvloeden of de Total Cost of Ownership verhogen.

De Videojet SIMPLICiTY™-gebruikersinterface is ontworpen om handelingen van de operator te verminderen, waardoor potentiële gebruikersfouten worden voorkomen via een eenvoudig te bedienen 10″ touchscreendisplay. Dankzij intelligente functionaliteit voor het maken van berichten en aanpasbare interfaces met ingebouwde wizards zien operators alleen de opties die ze nodig hebben, waardoor de kans op operatorfouten wordt verminderd. Operators worden ondersteund bij hun interacties met de printer door middel van ingebouwde instructievideo’s. Bovendien kunnen gebruikers de printerprestaties, deskundige diagnoses, analyses en handleidingen op het display bekijken om problemen op te lossen.

De Videojet 1580 + vertrouwt op een combinatie van technologieën die de uptime verder helpen verhogen. Dankzij een ingebouwde reservetank voor make-up kan de printer nog minimaal acht uur werken nadat de cartridge leeg is. Hierdoor kunnen operators het vervangen van de cartridge uitstellen tot de normale lijnwisselingen of aan het einde van de shift. De bewezen, geperforeerde printkop met optionele Videojet CleanFlow™-technologie hoeft minder vaak schoongemaakt te worden, waardoor u langer kunt produceren en de printkwaliteit consistent is. Operators kunnen ook snel routine-onderhoud uitvoeren met eenvoudig te vervangen Videojet SmartCell™ kleurgecodeerde componenten. Deze items zijn ontworpen voor voorspelbare vervangingsintervallen en kunnen worden onderhouden tijdens normale lijnstops zonder extra productieonderbrekingen.

Ga voor meer informatie over de Videojet 1580 CIJ-printer naar: www.videojet.nl/1580-plus

Over Videojet Technologies:

Videojet Technologies is wereldwijd marktleider op het gebied van productidentificatie en levert verschillende technologieën zoals inline printen, het coderen en markeren van producten, toepassingsspecifieke vloeistoffen en diensten voor de productlevenscyclus. Het doel van het bedrijf is om met producenten van verpakte consumentengoederen en farmaceutische en industriële goederen samen te werken die hun productiviteit willen vergroten, hun merken willen beschermen en de trends en regelgeving vanuit de branche voor willen blijven. Dankzij onze expertise op het gebied van klanttoepassingen en onze uitgebreide kennis van continuous inkjet (CIJ), Thermal Inkjet (TIJ), Lasermarkeren, Thermo Transfer Overprinten (TTO), dooscodering en -labeling en wide array printen, heeft Videojet wereldwijd al meer dan 400.000 printers geïnstalleerd. Klanten vertrouwen erop dat Videojet-producten dagelijks meer dan tien miljard eenheden kunnen bedrukken. Direct Operations biedt ondersteuning aan klanten voor verkoop, toepassing, service en training met wereldwijd meer dan 4000 teamleden in 26 landen. Verder omvat het Videojet-distributienetwerk meer dan 400 distributeurs en OEM’s, voor 135 landen.

© 2023 Videojet Technologies Inc. Alle rechten voorbehouden. Videojet is een geregistreerd handelsmerk van Videojet Technologies Inc.