Recente persberichten

CLARiSUITE™-oplossing voor Code Assurance

Videojet lanceert CLARiSUITE™-oplossing voor Code Assurance

WOOD DALE, Ill. — 9 juli 2012 — Videojet Technologies Inc., wereldleider in codeer-, print en lasermarkeersystemen, vloeistoffen en accessoires voor de productidentificatie-industrie, lanceerde vandaag CLARiSUITE™, een volledig geïntegreerde Code Assurance-oplossing dat productcodering linkt aan een gecentraliseerde berichtendatabase. Dankzij CLARiSUITE hoeven berichten niet meer op de productievloer gemaakt en beheerd te worden. Zo worden consistente, correcte berichten aangebracht op producten en verpakkingen.

“De juiste code op de juiste plaats en op het juiste product aanbrengen, is cruciaal in de hedendaagse productie-omgeving waarin bedrijven ervoor moeten zorgen dat hun productorders nauwkeurig en tijdig geleverd worden. Anders riskeren zij boetes of klanten te verliezen”, aldus Randy Kaiser, Application Specialist bij Videojet. “Met behulp van CLARiSUITE kunnen procesbeheerders hun processen stroomlijnen om de productiviteit te bevorderen en tegelijkertijd risico’s, herproductie en recalls te minimaliseren.”

CLARiSUITE is compatibel met Videojets inkjetprinters, dooscodeersystemen, lasercodeersystemen, etiketteerders en thermo transfer overprinters. Deze oplossing helpt codeerfouten te beperken door de kans op menselijke fouten bij het opstellen van berichten aanzienlijk te verlagen. Het voldoet tevens aan de eisen van de detailhandel en regelgevende richtlijnen voor nauwkeurigheid en producttraceerbaarheid. Andere belangrijke kenmerken van de Videojet Code Assurance-oplossing zijn onder meer:

  • Berichtenbeheer: Beveiligt en stroomlijnt uw gegevensbeheer via een centrale creatie, opslag en bewerking van alle berichten.
  • Verbonden apparaten: Verbonden codeersystemen en scanners kunnen gelijktijdig worden ingesteld vanaf een centraal punt om de productiviteit te optimaliseren.
  • Validatie van streepjescodes: Vaste scanners scannen en weigeren onleesbare of ontbrekende codes en kunnen zelfs de lijn stilleggen als er een fout wordt gedetecteerd.
  • Taakselectie: Het juiste bericht wordt geladen op een pc met CLARiSUITE of Videojet-printer en kan dan over het hele bedrijf worden gedraaid. Met handheld-scanners kan de juiste printtaak geselecteerd worden vanaf een streepjescode op een werkorder of op het product.

CLARiSUITE is ideaal voor producenten van beperkt houdbare voedingsproducten en dranken en andere producenten met grote aantallen product-SKU’s en/of frequente productomschakelingen.

De CLARiSUITE-pakketten zijn verkrijgbaar in drie versies met verschillende functies en opties. Gebruikers kunnen de professionele systeemintegratoren van Videojet CLARiSUITE laten installeren of de installatie zelf uitvoeren met opties voor continue ondersteuning en upgrades.

Bel 0345-636 522of bezoek www.videojet.nl voor meer informatie over CLARiSUITE.

# # #

Over Videojet

Videojet Technologies Inc. is marktleider in codeer-, print en lasermarkeersystemen, vloeistoffen en accessoires voor de productidentificatie-industrie. Als deskundigen op het gebied van continuous inkjet (CIJ), thermo inkjet (TIJ), dooscoderen, thermo transfer overprinten (TTO), array- en lasertechnologie, heeft Videojet wereldwijd meer dan 275 000 units geïnstalleerd. Verkoop, service, training, administratieve en applicatie-ondersteuning wordt wereldwijd geleverd in onder andere Oostenrijk, Brazilië, Canada, Chili, China, Frankrijk, Duitsland, India, Ierland, Italië, Japan, Korea, Mexico, Nederland, Polen, Portugal, Rusland, Singapore, Spanje, Zwitserland, Turkije en het Verenigd Koninkrijk, met meer dan 250 verkoop- en servicemedewerkers in de Verenigde Staten alleen. Videojets distributienetwerk omvat meer dan 175 distributeurs en OEM-ers, voor 135 landen.

©2013 Videojet Technologies Inc. Alle rechten voorbehouden. Videojet en Uptime Peace of Mind zijn geregistreerde handelsmerken van Videojet Technologies Inc.