Recente persberichten

Videojet introduceert de volgende generatie Thermo Transfer Overprinters (TTO) om te voldoen aan de behoeften voor codekwaliteit van fabrikanten

Videojet introduceert de volgende generatie Thermo Transfer Overprinters (TTO) om te voldoen aan de behoeften voor codekwaliteit van fabrikanten

De nieuwe Videojet DataFlex® 6530 en 6330 TTO-printers zijn voorzien van revolutionaire iAssure™-technologie om verpakkingsafval te verminderen ten gevolge van codeerfouten

Leerdam – 11 juli 2017 – Fabrikanten eisen hoge nauwkeurigheid en leesbaarheid van codes, bij een efficiënte productielijn en waar bij de totale kosten zo laag mogelijk zijn. In antwoord op deze behoefte heeft Videojet de volgende generatie van TTO-producten gelanceerd om fabrikanten te helpen voldoen aan deze eisen.

De Videojet 6530 en 6330 worden geleverd met revolutionaire iAssure™-technologie, een baanbrekend, geïntegreerd Code Assurance-systeem dat veelvoorkomende printgebreken automatisch detecteert*. Gebruikers kunnen de technologie gebruiken ter aanvulling van bestaande processen voor kwaliteitscontrole en kunnen nu besluiten de lijn te stoppen wanneer meerdere algemene printgebreken worden ontdekt, waardoor er minder producten hoeven worden weggegooid of herbewerkt.

“Videojet iAssure™-technologie helpt onze klanten consistent hoogwaardige afbeeldingen te leveren door printgebreken op te sporen die zijn veroorzaakt door bijvoorbeeld vuile printkoppen, ongelijke printoppervlakken of lintkreukels.” aldus Heidi Wright, Business Unit Manager bij Videojet Technologies. “iAssure™-technologie is een aanvulling op de bestaande processen voor kwaliteitscontrole. Geen enkele andere TTO-printer op de markt kan dit doen.”

Videojet begrijpt dat producenten de flexibiliteit willen om te kiezen hoe de printer in de productielijn past. De Videojet DataFlex® 6530- en 6330-printers hebben een modulair ontwerp waarmee de stroomaanvoer bij de controller kan worden geplaatst of gescheiden en gemonteerd kan worden in de behuizing van de verpakkingsmachine. Voor producenten die willen dat er minder onderdelen worden blootgesteld in een productieomgeving, kan de printer ook worden beheerd door de webinterface van verpakkingsmachine, zodat er niet langer een Videojet-controller vereist is. Hierdoor kunnen producenten een centraal controlepunt hebben voor hun printer en de verpakkingsmachine.

De Videojet 6530- en 6330-printers kunnen ook printen op verpakkingen met treksluiting of zakken met verschillende dikte zonder dat hier een speciale instelling voor nodig is. Deze nieuwe printers kunnen ook gebruikt worden op folie met hersluitbare zakken met treksluiting in elke verpakking, waardoor klanten meer flexibiliteit hebben.

De nieuwe TTO-printers gebruiken een volledig elektronisch printerontwerp dat de noodzaak voor perslucht elimineert, waardoor bedrijfskosten kunnen worden verlaagd en doorvoer kan worden verhoogd met 25%. Het is nu ook niet meer noodzakelijk om de hoeveelheid vereiste luchtdruk aan te passen bij het verbeteren van slechte printkwaliteit, wat de kans op vroegtijdige slijtage van de printkop vermindert.

“Onze klanten hebben oplossingen nodig die meer productiviteit en kwaliteit leveren. De nieuwe 6530- en 6330-printers zijn voorzien van toonaangevende functies die hier aan voldoen”, zegt Wright. “Wij zijn enthousiast om de nieuwste innovaties op TTO-gebied op de markt te kunnen brengen.”

Voor meer informatie over de nieuwe Videojet DataFlex® 6530 of 6330 Thermo Transfer Overprinters belt u naar 0345-636 522 of ga naar www.videojet.nl/6530_6330.

*Opmerking: iAssure™-technologie is niet bedoeld voor het detecteren van alle printfouten en leest geen barcodes.

Over Videojet Technologies:

Videojet Technologies is wereldwijd marktleider op het gebied van productidentificatie en levert verschillende technologieën zoals inline printen, coderen en markeren van producten, toepassingsspecifieke vloeistoffen en diensten op het gebied van productlevenscycli. Ons doel is om met onze klanten in de verpakte consumentengoederen, farmaceutische, en industriële goederenbranches samen te werken, hun productiviteit te verhogen, hun merken te beschermen en uit te breiden, en trends en voorschriften binnen de branche voor te blijven. Dankzij onze experts op het gebied van klanttoepassingen en onze uitgebreide kennis over continuous inkjet (CIJ), thermo inkjet (TIJ), lasermarkeren, thermo transfer overprinten (TTO), dooscoderen en labelen, en wide array printen heeft Videojet wereldwijd al meer dan 345.000 printers geïnstalleerd. Ondersteuning voor klantverkoop, toepassingen, service en training wordt geboden door direct operations met meer dan 4000 teamleden in 26 landen wereldwijd. Verder omvat het Videojet-distributienetwerk meer dan 400 distributeurs en OEM’s, voor 135 landen.