Recente persberichten

Videojet introduceert de nieuwste Thermo Transfer Overprinter, met ingebouwde Code Assurance-mogelijkheden

Videojet introduceert de nieuwste Thermo Transfer Overprinter, met ingebouwde Code Assurance-mogelijkheden

De nieuwe printer is een eenvoudig te gebruiken en kosteneffectieve oplossing, en biedt verbeterde printkwaliteit en minder codeerfouten op flexibele verpakkingsmaterialen

LEERDAM – juli 2018  – Videojet Technologies, wereldleider in codeer-, markeer- en printoplossingen, is trots om de Videojet 6230 Thermo Transfer Overprinter (TTO) te introduceren, een eenvoudig te gebruiken printer die fabrikanten helpt codeerfouten te verminderen op flexibele verpakkingen en de Total Cost of Ownership (TCO) te verbeteren.

Videojet begrijpt dat fabrikanten een betrouwbare en flexibele oplossing nodig hebben die ervoor zorgt dat codes telkens weer correct en nauwkeurig worden geprint. De Videojet 6230 TTO-printer is ontworpen om te voldoen aan deze behoeften en is een oplossing die uitzonderlijke gebruikerservaring met Code Assurance-mogelijkheden biedt.

De 6230-printers gebruiken de nieuwste technologie van Videojet, en zijn uitgerust met een eenvoudig cassettemodel dat lange productieruns mogelijk maakt. De lintlengte van 700 meter is veel langer dan linten voor hot stamp-printers en er zijn minder lintvervangingen vereist ten opzichte van andere TTO-systemen. Dit helpt om de productie te maximaliseren en het vervangen van lint kan eenvoudig en veilig gedaan worden door de 6230-printer.

Het eenvoudige onderhoud van de 6230-printer helpt bij het leveren van een toonaangevende oplossing voor lage Total Cost of Ownership. Bovendien elimineert het ontwerp zonder lucht niet alleen de noodzaak voor perslucht, maar heeft het minder slijtageonderdelen omdat er geen luchtslangen en aansluitingen zijn. Onderdelen van de printer kunnen snel en eenvoudig worden vervangen om ervoor te zorgen dat klanten zo snel mogelijk weer aan het werk kunnen. De unieke printkop is ook ontworpen voor maximale uptime, omdat deze eenvoudig te vervangen is en geen extra operatorinterventie vereist om verder te gaan met printen.

De 6230-printer is ontworpen voor typische productielijnomgevingen, en met de innovatieve samenstelling kan de printer eenvoudig geïntegreerd worden in de meeste productielijnen, met name als er beperkte ruimte is.

Fabrikanten missen de flexibiliteit bij het kiezen hoe zij willen werken met hun Thermo Transfer Overprinter,” verklaart Heidi Wright, Business Unit Manager TTO bij Videojet Technologies. “Met een intuïtieve, 5″ kleuren touchscreencontroller en one-touch taakselectie, kan de Videojet 6230 eenvoudig bediend worden en is het een ideale oplossing voor fabrikanten die willen overstappen van hot stamping-technologie. Bovendien biedt de Videojet 6230 fabrikanten meerdere opties bij het kiezen hoe ze de printer willen bedienen, waaronder via een Android-telefoon.”

Code Assurance wordt standaard geleverd in de 6230-printer. Fabrikanten kunnen eenvoudig codes aanmaken met VideojetConnect™ Design of CLARiSOFT™-software. Deze hulpmiddelen verminderen interacties van de operator, wat resulteert in minder gebruikersfouten en minder onnodig productafval en herbewerking. Met de functie voor WYSIWYG-printvoorbeeld kunnen operators bevestigen dat de juiste code is geselecteerd, en een real-time-klokstempel voorkomt datumfouten, waardoor recalls worden voorkomen.

De 6230-printer is verkrijgbaar met optionele Bluetooth® functies, en door het gebruik van de compatibele bluetooth USB-adapter kan de printer ook worden bediend vanaf een Android-telefoon in plaats van een HMI. Als deze functie geactiveerd is, kunnen fabrikanten een Android-telefoon met OS 4.4.4 of hoger gebruiken als een grafische gebruikersinterface, geheugenstick om taken over te dragen en voor barcodeselectie. Dit vereenvoudigt de interactie van de operator met de printer en de productielijn.

Wright besluit, “Videojet blijft investeren in productonderzoek en -ontwikkeling en we zijn blij dat deze nieuwe thermo transfer overprinter fabrikanten een oplossing biedt om codeerfouten op flexibele verpakkingen terug te dringen en de total Cost of Ownership te verbeteren.”

Voor meer informatie over de nieuwe Videojet 6230 Thermo Transfer Overprinter belt u naar 0345-636 522 of ga naar www.videojet.nl.

 

Over Videojet Technologies:

Videojet Technologies is wereldwijd marktleider op het gebied van productidentificatie en levert verschillende technologieën zoals inline printen, coderen en markeren van producten, toepassingsspecifieke vloeistoffen en diensten op het gebied van productlevenscycli. Ons doel is om met onze klanten in de verpakte consumentengoederen, farmaceutische, en industriële goederenbranches samen te werken, hun productiviteit te verhogen, hun merken te beschermen en uit te breiden, en trends en voorschriften binnen de branche voor te blijven. Dankzij onze experts op het gebied van klanttoepassingen en onze uitgebreide kennis over continuous inkjet (CIJ), thermo inkjet (TIJ), lasermarkeren, thermo transfer overprinten (TTO), dooscoderen en labelen, en wide array printen heeft Videojet wereldwijd al meer dan 345.000 printers geïnstalleerd. Ondersteuning voor klantverkoop, toepassingen, service en training wordt geboden door direct operations met meer dan 4.000 teamleden in 26 landen wereldwijd. Verder omvat het Videojet-distributienetwerk meer dan 400 distributeurs en OEM’s, voor 135 landen.