Recente persberichten

Verbeterde Videojet 1860 continuous inkjet-printer (CIJ) – nu met PROFINET-technologie

Verbeterde Videojet 1860 continuous inkjet-printer (CIJ) – nu met PROFINET-technologie

Bereik snelle berichtuitwisseling en eenvoudige installatie met verbeterde CIJ-printer

CHICAGO – 25 februari 2019 – Videojet Technologies, een wereldwijde leider in codeer-, markeer- en printoplossingen, heeft een nieuwe PROFINET-workflowmodule geïntroduceerd voor de Videojet 1860 continuous inkjet-printer (CIJ). PROFINET is een open industriële Ethernet-standaard voor automatisering, en verzendt gegevens tussen talloze apparaten.

Eerder VOC-onderzoek van Videojet heeft aangetoond dat in de meeste productieomgevingen hogere productiviteit en minder downtime een belangrijke factor is. Fabrikanten leven in een wereld waarin uptime en continue verbeteringen direct tot uiting komen in hun statistieken, en de noodzaak voor nauwkeurige communicatie belangrijk is vanwege de hoge operationele kosten en hoge productiviteitseisen.

Nu met een nieuwe PROFINET-workflowmodule, kan de verbeterde Videojet 1860 CIJ-printer helpen de frequentie van ongeplande downtime te minimaliseren door snel een overzicht te krijgen van de machinestatus. Hierdoor kunnen realtime prestaties en communicatie-uitwisseling voor geautomatiseerde toepassingen worden geboden. De nieuwe workflowmodule biedt de mogelijkheid voor snelle berichtuitwisseling tussen de Videojet 1860 CIJ-printer en PLC, waardoor installatie wordt vereenvoudigd voor producenten die ervaring hebben met industriële protocollen.

A PROFINET-gebruiker kan meer dan één Videojet 1860 CIJ-printer aansluiten op één IO-controller door middel van PROFINET-schakelaars, en via het netwerk. Dit biedt fabrikanten verschillende voordelen, waaronder maximale flexibiliteit voor op maat gemaakte concepten, hogere efficiëntie en optimaal gebruik van middelen en hoge prestaties om de productiviteit te verhogen.

Deze nieuwe workflowmodule is nu beschikbaar op de Videojet 1860 CIJ-printer en is ontworpen om een slimmere manier van printen te bieden. Met de ingebouwde intelligentie en communicatiemogelijkheden, levert de 1860 CIJ-printer superieure uptime en biedt voorspelbaarheid en productiviteit voor fabrikanten.

Mithun Ramachandran, CIJ Business Unit Director bij Videojet voegt toe: “De voorspellende mogelijkheden van de 1860 CIJ-printer, samen met de voordelen van de nieuwe PROFINET-workflowmodule, stelt fabrikanten in staat om de frequentie van ongeplande downtime te minimaliseren en de productiviteit te verhogen door middel van een verbeterde CIJ-printer.”

Ontdek de 1860. Zorgeloos printen.

Ga voor meer informatie over de nieuwe PROFINETworkflowmodule voor de Videojet 1860 CIJ-printer, naar www.videojet.nl/1860

Over Videojet Technologies:

Videojet Technologies is wereldwijd marktleider op het gebied van productidentificatie en levert verschillende technologieën zoals inline printen, coderen en markeren van producten, toepassingsspecifieke vloeistoffen en diensten op het gebied van productlevenscycli. Ons doel is om met producenten van verpakte consumentengoederen en farmaceutische en industriële goederen samen te werken die hun productiviteit willen vergroten, hun merken willen beschermen en de trends en regelgeving vanuit de branche voor willen blijven. Dankzij onze experts en onze vooruitstrevende positie op het gebied van continuous inkjet (CIJ), thermo inkjet (TIJ), lasermarkeren, Thermo Transfer Overprinten (TTO), dooscoderen en -etikettering en printen op brede verpakkingen, heeft Videojet wereldwijd al meer dan 345.000 printers geïnstalleerd. Onze klanten vertrouwen erop dat Videojet-producten dagelijks meer dan tien miljard producten kunnen bedrukken. Direct Operations biedt ondersteuning aan klanten voor verkoop, toepassing, service en training met wereldwijd meer dan 4000 teamleden in 26 landen. Daarnaast bestaat het distributienetwerk van Videojet uit meer dan 400 distributeurs en OEM’s in 135 landen.