Recente persberichten

Videojet lanceert een flexibele en handige laseroplossing met bediening op afstand, Remote Laser Control

Videojet lanceert een flexibele en handige laseroplossing met bediening op afstand, Remote Laser Control

Aansturing op een hoger niveau door middel van de nieuwe Videojet Touch Control Software+

CHICAGO – 01 mei 2018 – Videojet begrijpt het belang van het hebben van één gebruikersinteractie voor bediening en controle van lasers op de productielijn. Om fabrikanten meer gebruiksgemak en betere bediening te bieden, heeft Videojet Technologies, wereldwijd marktleider in codeer-, markeer- en printoplossingen, de nieuwste oplossing voor bediening op afstand van Videojet-lasermarkeersystemen gelanceerd, Videojet Touch Control Software+ (TCS+). TCS+ is een flexibele oplossing die de meeste Videojet-lasers op afstand kan bedienen vanaf vrijwel elk apparaat door middel van de nieuwe Videojet TU430 laser touch-controller of vanaf vrijwel elk browsergebaseerd apparaat.

De TCS+ oplossing biedt fabrikanten flexibiliteit bij het kiezen van de bediening van de Videojet-lasermarkeersystemen”, zegt Sascha Ammesdoerfer, Laser Business Unit Manager bij Videojet Technologies. “De gebruikersinterface heeft een identieke uitstraling, ongeacht welk apparaat wordt gebruikt en gebruikt hetzelfde ontwerp en dezelfde opmaak als op de Videojet TU430-touchcontroller.”

De vertrouwde uitstraling van de TCS+ interface zorgt voor naadloze werking in productielijnen, minder trainingstijd en hulp bij het instellen van de lijn, evenals snelle productwissels. De meeste Videojet-lasers kunnen bediend worden met behulp van de kleuren TU430-lasercontroller of vanaf vrijwel iedere webbrowser.

Met zijn gebruiksvriendelijke functies biedt de zeer snel reagerende software ondersteuning voor meerdere lasers via een webbrowser, zonder dat er extra software gedownload moet worden. De browserfunctie kan op elk gewenst moment verbinding maken met verschillende apparaten voor een betere zichtbaarheid van de status van de lasermarkering. Er zijn geen stuurprogramma’s nodig om een compatibele Videojet-laser te bedienen vanaf de browser. Hierdoor besparen fabrikanten tijd, worden de kosten voor ontwikkeling verlaagd en worden codeerfouten door de gebruiker geminimaliseerd.

De nieuwe TU430-lasercontroller heeft een kleuren-touchscreeninterface die gemakkelijker te gebruiken is dan de vorige modellen van Videojet en biedt een eenvoudige wizard voor snelle integratie en introductie van nieuwe producten. De eenvoudig te gebruiken Template Editor helpt bij het maken en beheren van inhoud, terwijl de functie voor het loggen van gebeurtenissen wijzigingen in het systeem bijhoudt. Geautomatiseerde berichten en eenvoudige code-invoer voorkomen herbewerking en recalls, waardoor de algemene gebruikerservaring wordt verbeterd.

Bovendien maakt de TU430-lasercontroller gebruik van het bewezen IP65-ontwerp en is deze geschikt voor veeleisende omgevingen in de voedsel- en drankindustrie waar stof en vochtigheid een uitdaging kunnen zijn of wanneer het systeem bestand moet zijn tegen regelmatige spoelbeurten.

Videojet is trots op de innovatie van lasercodering en de TCS+ oplossing biedt fabrikanten één gebruikersinteractie om de meeste Videojet-lasermarkeersystemen te bedienen en te monitoren”, aldus Ammesdoerfer.

Voor meer informatie over de nieuwe Videojet TCS+-oplossing, belt u 0345-636 522 of gaat u naar www.videojet.nl


Over Videojet Technologies:

Videojet Technologies is wereldwijd marktleider op het gebied van productidentificatie en levert verschillende technologieën zoals inline printen, coderen en markeren van producten, toepassingsspecifieke vloeistoffen en diensten op het gebied van productlevenscycli. Ons doel is om met onze klanten in de verpakte consumentengoederen, farmaceutische, en industriële goederenbranches samen te werken, hun productiviteit te verhogen, hun merken te beschermen en uit te breiden, en trends en voorschriften binnen de branche voor te blijven. Dankzij onze experts op het gebied van klanttoepassingen en onze uitgebreide kennis over continuous inkjet (CIJ), thermo inkjet (TIJ), lasermarkeren, thermo transfer overprinten (TTO), dooscoderen en labelen, en wide array printen heeft Videojet wereldwijd al meer dan 345.000 printers geïnstalleerd. Ondersteuning voor klantverkoop, toepassingen, service en training wordt geboden door direct operations met meer dan 4000 teamleden in 26 landen wereldwijd. Verder omvat het Videojet-distributienetwerk meer dan 400 distributeurs en OEM’s, voor 135 landen.