Recente persberichten

Nieuwe thermo inkjetprinter voor oa de Farmacie

Nieuwe, compacte Wolke m600® touch voor codeer- en markeerbehoeften van farmaceutische en life sciences-klanten

Eenvoudig te gebruiken touchscreen thermo inkjetprinter levert maximale uptime

4143 HS LEERDAM. — 7 augustus 2012 — Videojet Technologies Inc., wereldleider in codeer-, print- en lasermarkeerproducten, vloeistoffen en accessoires voor de productidentificatie-industrie, lanceerde vandaag de Wolke m600 touch thermo inkjetprinter – speciaal voor de unieke codeer- en markeerbehoeften van farmaceutische en life sciences-gebruikers. Met een controllerkastje dat nog niet half zo groot is als dat van de grootste concurrenten, vereenvoudigt de compacte Wolke m600 touch de integratie in verpakkingslijnen en machines. De m600 touch heeft een grote 8,4 inch kleuren-touchscreen interface met intuïtieve menunavigatie voor eenvoudige bediening.

‘De Wolke m600 touch is een verbeterde versie van de uiterst succesvolle m600 advanced thermo inkjetprinter,’ vertelt Chris Riley, Business Unit Manager, Pharmaceutical, voor Videojet. “Operators kunnen profiteren van de moderne touchscreen interface, die is ontworpen voor een eenvoudige bediening en om de operator snel op de hoogte brengen van alle belangrijke parameters.”

Gemaakt voor farmaceutische applicaties

Dankzij de intuïtieve 8,4 inch kleuren-touchscreen interface van de 8510 kunnen operators snel en eenvoudig de status van de printer controleren, de actueel geladen printopdracht verifiëren, het niveau van de inkt in de cartridge controleren en alle andere productielijngegevens direct vanaf het hoofdscherm aflezen. Operators hebben veel profijt van de grafische gebruikersinterface, omdat veel kenmerken waaronder de gebruiksvriendelijke iconen op consumentencomputers gebaseerd zijn. Daarnaast bestaat het onderhoud van de 8510 slechts uit het afvegen van de printkop als die vies is en het vervangen van de lege cartridge als deze leeg is. Het verwisselen van de cartridge duurt minder dan een minuut, zodat er geen kostbare productie-onderbrekingen zijn en de verpakkingslijn in werking en productie blijft.

Voorkomen van codeerfouten

Omdat hij speciaal is ontworpen om te voldoen aan de complexe farmaceutische codeer- en markeer-eisen, kan de Wolke m600 touch probleemloos het snelle verwerken en printen van gegevens, wat gebruikelijk is bij serialisatie-applicaties, aan. Met de beschikbare IQ- en OQ-documentatie, is de Wolke m600 touch klaar voor validatie om de nalevingspogingen van farmaceutische klanten te vereenvoudigen.

Ideaal voor het integreren in verpakkingslijnen en OEM-machines

Dankzij de compacte Wolke m600 touchcontroller en meerdere low profile-printkopopties kan hij snel geïnstalleerd worden binnen verpakkingslijnen en met de originele OEM-machines worden geïntegreerd. Daarnaast kan de m600 touch, dankzij de ingebouwde functionaliteit, vanaf de human machine interface (HMI) door het menu van de OEM-verpakkingsmachines van de klant navigeren – wat processen vereenvoudigt en de operators waardevolle tijd bespaart.

Riley voegt hieraan toe: ‘Videojet en Wolke onderkennen de uitdagingen van de farmaceutische industrie. De Wolke m600 touch is speciaal ontworpen om de voordelen van de HP®-printtechnologie te maximaliseren en de allerbeste operator interface te bieden. De m600 touch levert maximale uptime, zodat onze klanten zich kunnen richten op de verpakkingslijnen en zo productief mogelijk kunnen draaien.’

Bel voor meer informatie over de 8510 thermo inkjetprinter 800-843-3610 of ga naar www.videojet.com.

# # #

Over Videojet

Videojet Technologies Inc. is wereldleider in codeer-, print en lasermarkeersystemen, vloeistoffen en accessoires voor de productidentificatie-industrie. Als deskundigen op het gebied van continuous inkjet (CIJ), thermo inkjet (TIJ), dooscoderen, thermo transfer overprinten(TTO) , array- en lasertechnologie, heeft Videojet wereldwijd meer dan 275 000 units geïnstalleerd. Verkoop, service, training, administratieve en applicatie-ondersteuning wordt wereldwijd geleverd in onder andere Oostenrijk, Brazilië, Canada, Chili, China, Frankrijk, Duitsland, India, Ierland, Italië, Japan, Korea, Mexico, Nederland, Polen, Portugal, Rusland, Singapore, Spanje, Zwitserland, Turkije en het Verenigd Koninkrijk, met meer dan 250 verkoop- en servicemedewerkers in de Verenigde Staten alleen. Videojets distributienetwerk omvat meer dan 175 distributeurs en OEM-ers, voor 135 landen.

©2013 Videojet Technologies Inc. Alle rechten voorbehouden. Videojet en Uptime Peace of Mind zijn geregistreerde handelsmerken van Videojet Technologies Inc.