Recente persberichten

Introductie nieuwe CLARiSUITE™ WebServer-softwareoplossing

CLARiSUITE™ WebServer biedt altijd ‘De juiste code op het juiste product’

Videojet breidt Code Assurance-productlijn uit met CLARiSUITE™ WebServer-softwareoplossing voor een betere toegankelijkheid en productiviteit voor een evoluerende IT-infrastructuur

Leerdam – 11 februari 2014 — In een constant veranderende markt is operationele flexibiliteit van cruciaal belang om te kunnen groeien, en dan met name voor fabrikanten met meerdere productielijnen. Het is tegenwoordig erg belangrijk voor fabrikanten om ervoor te zorgen dat hun product- en verpakkingscodes correct zijn en in overeenstemming met wettelijke en industriële regelgeving. Videojet Technologies, wereldwijd toonaangevend bedrijf op het gebied van codeer- en afdrukoplossingen, heeft zijn productlijn met CLARiSUITE™-software uitgebreid en de CLARiSUITE™ WebServer-versie op de markt gebracht. De nieuwe CLARiSUITE™ WebServer-versie bevat functies voor duurzame verbeteringen op het vlak van algemene efficiëntie van apparatuur. Het helpt fabrikanten bij het uitsluiten van inefficiënties en het risico op operatorfouten, zoals bij gegevensinvoer en taakselectie. Verder kunnen fabrikanten met de bijgewerkte software een bepaalde taak, lijn of printer vanaf meerdere locaties monitoren en beheren en is de software aangepast om te functioneren als een service in moderne IT-omgevingen met fysieke en virtuele servers waar geen hardware dongel is vereist.

“Tot nu toe waren printernetwerk, taakbeheer en statusoverzichtupdates beperkt tot een centrale server – dus moesten fabrikanten hun printtaken op een bepaalde locatie beheren,” zegt Colin Morgan, productmanager bij Software Solutions, Videojet Technologies. “Het belangrijkste voordeel van de CLARiSUITE™ WebServer is dat deze onbemand kan werken en op afstand kan worden beheerd via een webbrowser. Fabrikanten kunnen de status van de printer bekijken, een bepaalde taak downloaden en meerdere printers op meerdere locaties beheren.” De CLARiSUITE™ WebServer-softwareoplossing van Videojet vermindert de tijd die operators nodig hebben om hun productielocaties en -lijnen te bezoeken, aangezien ze de status van de printer kunnen bekijken en configureren, en taken kunnen downloaden met iedere webbrowser binnen hun netwerkomgeving.

Als er een probleem optreedt, kunnen fabrikanten met CLARiSUITE™ WebServer tevens sneller reageren en productieonderbrekingen beperken, aangezien operators met toegang tot de webserver de status van een taak kunnen bekijken, ongeacht de locatie. Men vertrouwt er vaak blind op dat fabrikanten foutloos meerdere productielijnen tegelijk kunnen runnen met een aantal producten per lijn en bijhorende codes die geplaatst moeten worden. CLARiSUITE™ WebServer opereert als onafhankelijke service van de hoofdserver – om aan vereisten voor IT-infrastructuur te voldoen – zodat de belangrijkste administratie-interface losgekoppeld is en uitgevoerd kan worden op ieder apparaat binnen het netwerk. Dit verschilt van traditionele applicaties die op één computerserver worden gehost. De beheersoftware is daarom altijd ingeschakeld en het programma hoeft dus niet steeds handmatig te worden opgestart, wat de productiviteit van de productlijn vergroot en waardoor constant prestatierapporten opgeleverd worden.

Morgan vervolgt, “ CLARiSUITE™ WebServer van Videojet geeft de fabrikant meer mogelijkheden om het markeren van producten te beheren, wat meer flexibiliteit oplevert, terwijl codeerfouten worden voorkomen en de consistentie en veiligheid van afdruktaken wordt verzekerd.”

De software is beschikbaar binnen het gehele aanbod van markeer- en codeersystemen van Videojet. Voor meer informatie over CLARiSUITE™ WebServer belt u met 0345-636-522 of gaat u naar www.videojet.nl.

# # #

Over Videojet Technologies

Videojet Technologies is een wereldwijde leider op het gebied van productidentificatie en levert producten voor inline printen, coderen en markeren, plus toepassingsspecifieke vloeistoffen en productlevenscyclusdiensten. Ons doel is samenwerken met onze klanten in de consumentengoederenverpakkingen, farmaceutische, en industriële goederensectoren om hun productiviteit te verhogen, hun merken te beschermen en uit te breiden, en trends binnen de sector en wetgeving voor te blijven. Dankzij onze experts en onze uitgebreide kennis over continuous inkjet (CIJ), thermo inkjet (TIJ), lasermarkeren, thermo transfer overprinten (TTO), verpakkingscodering en labelen, heeft Videojet wereldwijd al meer dan 325.000 printers geïnstalleerd. Met meer dan 3000 werknemers in 26 landen wereldwijd biedt direct operations ondersteuning voor verkoop, toepassingen, service en training. Daarnaast omvat het distributienetwerk van Videojet meer dan 400 distributeurs en OEM’s in 135 landen.