Recente persberichten

Nieuw bulkvloeistoffensysteem voor 1000-lijn inkjetprinters

Videojet® introduceert bulkvloeistoffensysteem voor populaire 1000-lijn

Nieuwe accessoire voor de 1000-lijn biedt betere uptime voor klanten met hoge volumes

WOOD DALE, Ill. 27 november 2012 — Videojet Technologies Inc., wereldleider in codeer-, print- en lasermarkeerproducten, vloeistoffen en accessoires voor de productidentificatie-industrie, lanceerde vandaag een bulkvloeistoffensysteem (BFS) voor de 1000-lijn continuous inkjetprinters. De BFS is voordelig voor klanten die printtoepassingen hebben met een hoog volume, zoals flessen en blikken of kabels en buizen.

“Het nieuwe BFS-accessoire is ontworpen voor onze kanten met grote volumes en intensief gebruik”, aldus Mark Breunig, continuous inkjet product manager bij Videojet. “Klanten hoeven minder patronen te vervangen en kunnen hun Videojet continuous inkjetprinters dus langer laten draaien terwijl ze minder handelingen hoeven te verrichten. Dat verhoogt de efficiëntie van het bedrijf.

Het Videojet-BFS-accessoire is een bulkvloeistoffencontainer met een grote capaciteit voor inkt of make-up die eenvoudig geïntegreerd kan worden in vele continuous inkjetprinters, waaronder: 1610, 1620, 1610DH, 1520. De nieuwe BFS is verkrijgbaar als upgrade voor bestaande uitrusting of als standaardoptie voor nieuwe continuous inkjetprinters. De BFS, die binnen een afstand van een meter van de inkjetprinter wordt bevestigd, bezit een naald-en-septum-ontwerp dat het bijvullen van vloeistof proper en eenvoudig maakt. Het Smart Cartridge™-ontwerp maakt het systeem onfeilbaar. Wanneer het patroon wordt geplaatst, leest de printer een ingebouwde microchip op de bulkcontainer om te controleren of het juiste vloeistoftype wordt geladen en niet vervallen is. Productielijnoperatoren profiteren van de voordelen van een bulksysteem zonder de risico’s van vervuiling of foutieve vloeistoffen.

Breunig voegt hieraan toe: We weten dat onze klanten op beide oren willen slapen als het op uptime aankomt. Met de nieuwe BFS kunnen klanten die 24/7 of meerdere ploegen per dag draaien, langer produceren tussen make-up cartridgevervangingen door.”

Bel 0345 636 500 of bezoek http://www.videojet.nl voor meer informatie over het nieuwe bulkvloeistoffensysteem voor de Videojet 1000-lijn continuous inkjetprinters.

# # #

Over Videojet

Videojet Technologies Inc. is marktleider in codeer-, print en lasermarkeersystemen, vloeistoffen en accessoires voor de productidentificatie-industrie. Als deskundigen op het gebied van continuous inkjet(CIJ),thermo inkjet (TIJ), dooscoderen, thermo transfer overprinten(TTO), array- en lasertechnologie, heeft Videojet wereldwijd meer dan 275 000 units geïnstalleerd. Verkoop, service, training, administratieve en applicatie-ondersteuning wordt wereldwijd geleverd in onder andere Oostenrijk, Brazilië, Canada, Chili, China, Frankrijk, Duitsland, India, Ierland, Italië, Japan, Korea, Mexico, Nederland, Polen, Portugal, Rusland, Singapore, Spanje, Zwitserland, Turkije en het Verenigd Koninkrijk, met meer dan 250 verkoop- en servicemedewerkers in de Verenigde Staten alleen. Videojets distributienetwerk omvat meer dan 175 distributeurs en OEM-ers, voor 135 landen.

©2013 Videojet Technologies Inc. Alle rechten voorbehouden. Videojet en Uptime Peace of Mind zijn geregistreerde handelsmerken van Videojet Technologies Inc.