Omwisselingsprogramma voor Excel-hoogspanningsvoedingen


Eerder dit jaar deelde Videojet een veiligheidsmelding als voorzorgsmaatregel om u te informeren over een kwaliteitsprobleem met bepaalde voedingen (Videojet-onderdeelnummer 355026) die vervaardigd of verkocht zijn van januari 2011 tot februari 2015 en gebruikt worden bij Videojet Excel-, PC70-, PC80- en 2100-printers. Deze melding heeft alleen betrekking op Videojet Excel-, PC70-, PC80- en 2100-printers; andere Videojet-printermodellen worden hierdoor niet getroffen.

Videojet heeft een uitgebreide hoofdoorzaakanalyse uitgevoerd en heeft vastgesteld dat het potentiële probleem mogelijk bepaalde voedingen kan beïnvloeden. We starten nu een vervangingsprogramma.

Vervangingsprogramma

Als onderdeel van Videojets toewijding aan kwaliteit en veiligheid, zal Videojet gratis alle voedingen vervangen die zijn vervaardigd in 2011 en voedingen met specifieke id's. (Zie de identificatieprocedure in het document Veelgestelde vragen en id’s van oude Excel HV-voedingen)..

Online formulier

Gebruik het onderstaande online formulier voor service op locatie of het omwisselen van een onderdeel. De Customer Service zal contact met u te opnemen om de aanvraag te controleren en voltooien. Voorafgaand aan het invullen van het formulier dient u de identificatieprocedure voor voedingen door te namen getiteld Veelgestelde vragen en id’s van oude Excel HV-voedingen.pdf om de voedingen te identificeren die in aanmerking komen voor omwisseling.

Indien u vragen heeft, kunt u contact opnemen de Videojet Service Heldesk via het telefoonnummer 0345-636 500.

We plaatsen ook de updates op:
http://www.videojet.nl/nl/homepage/general/excel-power-supply.html.