Over Danaher

Vidyard Thumbnail


Over Danaher

Danaher is een wetenschappelijke en technologische vernieuwer, toegewijd onze klanten te helpen om complexe uitdagingen op te lossen en de kwaliteit van het leven over de hele wereld te verbeteren.

Videojet maakt deel uit van een wereldwijde familie van meer dan 30 bedrijven die zinvolle innovaties bieden in een aantal van de meest dynamische en snelstgroeiende industrieën. Met bedrijven over de hele wereld doen we zaken op vier strategische platformen:

  • Productidentificatie: Leveren van innovatieve apparatuur voor primaire en secundaire verpakkingen, en gebruikmaken van kleuroplossingen om de kwaliteit van de producten te verbeteren.
  • Waterkwaliteit: Instrumentatie en desinfectiesystemen bieden om de kwaliteit van water te analyseren, te testen en te beheren.
  • Tandheelkunde: Bieden van producten en apparatuur die ziektes van het gebit, het tandvlees en het kaakbot diagnostiseren, behandelen en voorkomen.
  • Gezondheidszorg en diagnostiek: Het bevorderen van het werk van hedendaagse wetenschappers en medische professionals door middel van innovatief onderzoek en klinische hulpmiddelen.

Wij zijn trots dat we een Fortune 150-bedrijf zijn met 59.000 toegewijde medewerkers die elke dag helpen bij de realisatie van het levenspotentieel door hun uiteenlopende vaardigheden, achtergronden en perspectieven samen te brengen om een verschil te maken.Video’s

Vidyard Thumbnail
Onze rol in de wereld

Vidyard Thumbnail
Eén Videojet

  • Over het productidentificatieplatform
  • Het Danaher Business System (DBS)

Over het productidentificatieplatform

Wist u dat ongeveer 9 van de 10 producten die u in de winkels ziet een connectie hebben met de bedrijven in ons productidentificatieplatform?

Als medewerker van Videojet hebt u een unieke kans om te leren en uzelf te ontwikkelen in alle bedrijven van Danaher, inclusief de productidentificatiebedrijven. Dit platform omvat Videojet, evenals andere wereldwijd toonaangevende bedrijven zoals Esko, X-Rite, Pantone, Linx, Alltec/FOBA en Laetus.

Het productidentificatieplatform brengt duizenden grote consumentenmerken en producten naar de markt via een unieke combinatie van hardware, software, verbruiksartikelen en diensten die de verpakkingsketen vormen. Met duizenden medewerkers over de hele wereld in meer dan 40 landen, bieden we eindeloze carrièremogelijkheden voor professionals die hun toekomst zelf in de hand willen hebben.

Vidyard Thumbnail

Het Danaher Business System (DBS)

Als onderdeel van de wereldwijde Danaher-organisatie is Videojet voortdurend onderweg naar continue verbetering voor onze klanten, producten, diensten, bedrijven en medewerkers.

Succes bij Danaher gebeurt niet per ongeluk. We hebben een bewezen systeem om het te behalen. We noemen dit het Danaher Business System (DBS) en het beïnvloedt alle aspecten van onze cultuur en prestaties. We gebruiken DBS om te begeleiden wat we doen, om te meten wat we uitvoeren en om mogelijkheden te creëren om het nog beter te doen – waaronder het verbeteren van DBS zelf.

Halverwege de jaren ’80, heeft een Danaher-bedrijf dat te maken had met toenemende concurrentie geprobeerd zichzelf te verbeteren op basis van de destijds nieuwe principes van lean manufacturing. Het initiatief overtrof ieders verwachtingen en versterkte de leidende positie van het bedrijf en leidde tot het Danaher Business System.

Aangestuurd door Danahers’ kernwaarden, leidt de DBS-motor het bedrijf door een voortdurende cyclus van verandering en verbetering: Uitzonderlijke MENSEN ontwikkelen uitstekende PLANNEN en voeren die uit met hoogstaande middelen om duurzame PROCESSEN tot stand te brengen, wat leidt tot superieure PRESTATIES. Uitstekende prestaties en hoge verwachtingen trekken uitzonderlijke mensen aan, die de cyclus voortzetten. De begeleiding van alle inspanningen is een simpele filosofie die is geworteld in vier klantgerichte prioriteiten: Kwaliteit, levering, kosten en innovatie.