Werken bij Videojet

Waarom Videojet?


Videojet wil dat u succesvol bent:

Als onderdeel van het Danaher-team leert u veel over en wordt u erg bekwaam in het krachtige Danaher-bedrijfssysteem. U krijgt de gelegenheid om samen te werken met een eersteklas managementteam dat de professionele ontwikkeling van Videojet en Danaher zeer serieus neemt. U zult merken dat het ruime productaanbod en de vele services van Danaher ons in staat stellen verschillende belangrijke, uitdagende carrièremogelijkheden te bieden om te werken in onze diverse bedrijfsgroepen.

Het Danaher-bedrijfssysteem - Wie we zijn en hoe we doen wat we doen

Het Danaher-bedrijfssysteem (DBS) is vijftien jaar geleden ontstaan en heeft zich ontwikkeld van een verzameling tools voor productieverbetering tot een filosofie, een aantal waarden en managementprocessen die gezamenlijk bepalen wie we zijn en hoe we doen wat we doen. Wij omarmden DBS jaren voordat anderen aandacht hadden voor dergelijke concepten. En onze immer toenemende toewijding voor dezelfde kernwaarden en concepten is geënt op de uitgebreide kennis die we hebben van de kracht van DBS om bewezen, meetbare successen te creëren binnen onze organisatie. DBS vormt een belangrijk onderdeel van ons succes en het kan ook onderdeel gaan uitmaken van uw succes.


Videojet is niet het aangewezen bedrijf voor iedereen, maar misschien wel voor u:

Het is een krachtig, snel, resultaatgericht bedrijf. Het is een bedrijf waarin medewerkers worden beloond voor wat ze doen, en niet voor wat ze zeggen te gaan doen. Als u zeer gemotiveerd bent en kwaliteit, klanttevredenheid en constante verbetering hoog in het vaandel heeft staan, en als u altijd meetbare resultaten wilt bereiken, willen wij u graag in ons team verwelkomen.


Het voordeel van Videojet - Het beste team wint

Videojet is een werkgever die gelijke kansen voorstaat. We discrimineren geen sollicitanten of werknemers op basis van ras, geslacht, geloof, leeftijd, herkomst, huidskleur, beperking, seksuele geaardheid, genderidentiteit of veteranenstatus. We doen er alles aan om een werkomgeving te creëren zonder discriminatie en waar niemand wordt lastig gevallen.

Meer dan 60.000 tevreden klanten gingen u al voor!

Direct contact

Informatie en Verkoop Codeersystemen
0345 - 636 513

Verbruiksartikelen bestellen
0345 - 636 500

Service Helpdesk
0345 - 636 500