VIDEOJET TECHNOLOGIES

 VIDEOJET TECHNOLOGIES

Videojet is wereldwijd marktleider op het gebied van markeer- en codeeroplossingen. Wij beschikken over een uitgebreide portfolio aan industriële printers waaronder continuous inkjetprinters, folieprinters, dozenprinters, etiketteermachines en systemen om te lasercoderen.
Meer info>>


CUSTOMER SERVICE

VIDEOJET TECHNOLOGIES

Wilt u printlint, inkt, solvent of onderdelen bestellen? Onze Customer Service staat u graag te woord.
Tel: 0345 - 636 500
KLEINKARAKTER INKJETPRINTERS

 KLEINKARAKTER INKJET INRUILWEKEN

De nieuwste Videojet inkjetprinters uit de 1000-lijn beschikken over een gebruiksvriendelijke interface, een Core, Smartcartridges en een CleanFlow printkop voor minimaal onderhoud en maximale productie aan de lijn.
Meer info>>
 


Op DOZEN en LABELS PRINTEN

Op DOZEN en LABELS PRINTEN

Met dozenprinters (LCM) en etiketteersystemen (LPA) print u variabele data zoals bedrijfsgegevens, tekst, THT data, barcodes, logo's en ingrediënten, direct aan de productielijn, op blanco kartonnen dozen en labels. Bespaar nu op voorbedrukte dozen! Meer info>>


LASER MARKEERSYSTEMEN

LASER MARKEERSYSTEMEN

De Videojet-lijn lasermarkeersystemen bestaat uit diverse CO2, Fiber, UV en YAG-lasers, zodat er voor elk type ondergrond en toepassing een geschikte codeermachine beschikbaar is. Ga nu ook voor permanente codes van een hoge kwaliteit, zonder gebruik van inkt.
Meer info>>


SERVICE HELPDESK

SERVICE HELPDESK

Heeft een storing, onderhoud nodig aan uw codeer printer of een technische vraag?
Neem direct contact op met onze Service Helpdesk.
Tel: 0345 - 636 500